Детали за компанијата
  • Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Бизнис тип:Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Извозник:91% - 100%
  • Сертификати:ISO22000, EMC, FCC, REACH, RoHS, TUV, VDE
  • Опис:,,
Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. ,,
Наслов
  • Наслов
  • Сите
Категории на производи
Онлајн сервис
http://mk.pooluxled.comСкенирајте за посета

Производи

Home > Производи > Светло на базен > 8мм тенок светлина во базен > LED подводен светлосен лесен wallид поставен во базен
·
1 / 8

LED подводен светлосен лесен wallид поставен во базен

LED подводен светлосен лесен wallид поставен во базен
LED подводен светлосен лесен wallид поставен во базен
Контакт сега
Контакт сега

Опис на производот

Вовед во производ

Нашите ултра-тенки LED светла за базени се иновативен пробив во областа на осветлувањето на базените, дизајнирани за корисници кои следат современ дизајн и висока ефикасност. Неговиот ултра-тенки дизајн на изглед не е само убав и дарежлив, туку и совршено се интегрира во различни околини во базенот, обезбедувајќи одлични ефекти на осветлување и подобрување на шармот на вашиот базен ноќе.
Карактеристики на производот

Ултра-тенки дизајн: Дебелината на телото на ламбата е само неколку милиметри, близу до wallидот на базенот, без да влијае на целокупната убавина на базенот, што го прави вашиот базен повеќе стилски и модерен.

Извор на светлина со висока светлина LED: Усвојување на високо-ефикасни LED чипови, обезбедува униформа и светли ефекти на осветлување, осигурувајќи дека секој агол на базенот е јасно видлив.

Интелигентна контрола: Поддржете ја далечинскиот управувач и контролата на апликациите за мобилни телефони, прилагодете ја светлината и осветленоста во секое време, каде било, и создадете персонализирана атмосфера во базен.

Повеќе опции во боја: Вградени мониста RGB LAMP, можат да постигнат до 16 префрлување на бои, да поддржат различни режими на динамично осветлување, за да ги задоволат потребите на различни прилики.

Одлични водоотпорни перформанси: Произведено во строга согласност со стандардот IP68 водоотпорен степен, тој обезбедува долгорочно стабилно работење под вода, без да се грижи за истекување и корозија.

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

Испрати Испраќам барање
*
*

Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Shelling Ms. Shelling
Што можам да направам за тебе?
Разговарајте сега Контакт снабдувач