Детали за компанијата
  • Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Бизнис тип:Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Извозник:91% - 100%
  • Сертификати:ISO22000, EMC, FCC, REACH, RoHS, TUV, VDE
  • Опис:Подводна IP68 светло за базен,,
Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Подводна IP68 светло за базен,,
Наслов
  • Наслов
  • Сите
Категории на производи
Онлајн сервис
http://mk.pooluxled.comСкенирајте за посета

Производи

Home > Производи > Светло на базен > Светлина исполнета со смола > Пополнета смола 304 светло од базен од не'рѓосувачки челик
·
1 / 8

Пополнета смола 304 светло од базен од не'рѓосувачки челик

Пополнета смола 304 светло од базен од не'рѓосувачки челик
Пополнета смола 304 светло од базен од не'рѓосувачки челик
Контакт сега
Контакт сега

Опис на производот

LED светло за LED базен монтиран

Подобрете го вашето искуство за пливање со нашето врвно светло за LED базен поставен на wallидот. Наменето и за функционалност и за стил, оваа светлина во базенот нуди супериорно осветлување со својата високо-ефикасна LED технологија. Совршено за секој базен, обезбедува светло, дури и осветлување што ја подобрува безбедноста и естетиката.
Клучни карактеристики:

Енергетски ефикасни LED диоди: Користете напредна LED технологија за посветло, поефикасно осветлување, намалување на трошоците за електрична енергија додека дава долготрајни перформанси.
Издржлива конструкција: Направено од висококвалитетни, отпорни на корозија материјали, обезбедувајќи долговечност дури и во груби околини во базенот.
Лесна инсталација: Наменето за непречено монтирање на wallидот, со директен процес на инсталација што одговара на стандардни поставувања на базени.
Водоотпорен дизајн: Целосно водоотпорен и дизајниран да издржи изложеност на вода, хемикалии и УВ зраци, одржувајќи ја својата функционалност и изглед со текот на времето.
Разновидни опции за осветлување: Достапно во различни бои и нивоа на осветленост, овозможувајќи ви да го прилагодите амбиентот на вашата област на базенот.
Безбедно и сигурен: ги исполнува меѓународните стандарди за безбедност, обезбедувајќи мир на умот за вас и вашето семејство.

Трансформирајте ја вашата област на базенот во зачудувачка ноќна оаза со нашето LED светло на LED базен, комбинирајќи ефикасност, издржливост и стил во еден исклучителен производ.

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

Испрати Испраќам барање
*
*

Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Shelling Ms. Shelling
Што можам да направам за тебе?
Разговарајте сега Контакт снабдувач